Kierrätystavaroiden vastaanotto

Katso lisää kohdasta tavarat

KIERRÄTYSTEKSTIILIN VASTAANOTTO

Katso lisää kohdasta tekstiili


tilaa KIERRÄTYSTAVARAN NOUTO

Hämeenlinnan Kierrätyskeskuksen toimialueena on pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alue. Pääasiassa toimimme Hämeenlinnan talousalueella.

Helpoimmin saat palvelua tilaamalla noudon soittamalla suoraan myymäläämme (p. 03 687 6312) tai täyttämällä sähköinen lomake.

myymala.jpg

Toivomme että valmistaudut vastaamaan muutamaan tavaroiden noutoon liittyvään kysymykseen:

  • Nimi ja puhelinnumero

  • Noutoaika ja -osoite

  • Talokohtainen ajo-ohje

  • Kuvaus kaikista noudettavista tavaroista


Sovi KOTIINKULJETUS

Kierrätyskeskus tuo ostoksesi kotiin saakka

Kuljetamme kierrätyskeskuksesta hankkimasi tuotteet kotiin kuljetusmaksua vastaan. Kierrätyskeskuksen kuljetuspalvelu on asiakkaalle edullinen ja helppo.

Sovi kotiinkuljetuksesta suoraan myymälöissämme kaupanteon yhteydessä.

KOTIINKULJETUSPALVELU ON EDULLINEN

Kotiinkuljetuspalvelun hintamme on kantakaupungin alueelle vain 15 € - muualle hinnaston mukaan.


KAATOPAIKKAPALVELU

Jos tavara ei sovellu kierrätettäväksi

Kaatopaikkapalvelu on kehitetty ratkaisemaan tilanteita missä tavaraa ei voida ottaa vastaan kierrätyskeskukseen esimerkiksi huonon kunnon takia tai tavaralle ei ole enää uusia käyttäjiä.

Tavaraa vastaanotettaessa myymälöissä tai asiakkaan luona on kierrätyskeskuksen henkilökunnalla aina oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tavaroita. Tällöin kierrätyskeskus tarjoaa ratkaisuna maksullista kaatopaikkapalvelua jolloin hylätty tavara voidaan ottaa asiakkaalta maksua vastaan.

Tavaran kunto ratkaisee

Kaikkien tavaroiden, esimerkiksi huonekalujen, tulee olla sellaisenaan käyttöön sopivia. Tämä tarkoittaa, että kangaspintojen tulee olla ehjiä ja puhtaita, ja rakenteen ehyt. Muita vastaanotto ohjeita voit tarkistaa kierrätysohjeistamme, ohjeista voi keskustella puhelimessa noutoa sovittaessa, ja lisäksi kuljettajat tarkistavat tavaran vielä paikan päällä. Kuljettajilla on oikeus olla vastaanottamatta tavaraa kierrätykseen.

 

Kaatopaikkapalvelun kulut

Kaatopaikkapalvelua käyttämällä kierrätettäväksi soveltumaton tavara käsitellään ja kuljetetaan asianmukaiseen jätteenkäsittelyyn toimestamme.

Vaikka kierrätykseen sopimaton tavara tuodaan kierrätyskeskukseen, tavaran käsittelystä syntyvistä kuluista perimme hinnaston mukaisen maksun.

Aina kun kierrätykseen sopimaton tavara noudetaan, perimme kaatopaikkapalvelumaksun ja noutomaksun.


Asunnon tyhjennys, kuolinpesät

Kuolinpesän tyhjennys on omaisille uusi tilanne ja surun aikaa. Kierrätyskeskus voi auttaa jäämistön käsittelyssä. Asuntojen tyhjennyksestä tai tavaroiden poisviennistä sovitaan aina etukäteen. Yleensä tulemme sopimaan tyhjennyksen toteuttamisesta (044 743 6105).

Tavarat kierrätetään kierrätyskeskuksessa ja siten ne tuovat työtä ja hyvinvointia Hämeenlinnan alueelle. Monet tavarat päätyvät toisiin koteihin tuomaan iloa arjen askareisiin.


ISOMMAT TAVARAERÄT

Isommat tavaraerät ja asunnon tyhjennykset, sekä yrityksille ja yhteisöille tehtävistä palvelupaketeista tulee sopia erikseen (044 743 6105). Mikäli kyseessä on muuttaminen, kysy Luotsin muutto- ja kuljetuspalveluja (044 089 8964).


ISÄNNÖITSIJÄT JA TALOYHTIÖT

 Otamme vastaan kaiken kuntoisia polkupyöriä.

Ota yhteyttä jos tarvitaan asunnon tai varastotilojen tyhjäämiseen apua.

Soita ja sovi yhteistyöstä puh. 044 743 6105.